Ja - jeg hedder altså Laurits Emil Biermann.

Det her er mit site på nettet og her kan du få alt at vide om mig - altså det jeg vil fortælle om mig selv - her er også hemmelige sider af mig som kun få udvalgte kan få lov at se.

Men, jeg hedder altså også Skater-drengen.

Jeg kom til verden med et indhug i min mors mave d. 1. april 2004 - og jeg er IKKE en aprilsnar - naren er den der tænker det om mig!
Nå, men jeg er altså "kejserbarn" fordi jeg er taget med kejsersnit. Jeg blev født på Næstved sygehus lige som min storebror Magnus.

Jeg bor i Ringsted på en bondegård hvor vi har lidt kæledyr. Mine hunde hedder Golo - ja han hedder faktisk Angolo som er spansk for engel, men det er nemmere at kalde på ham med Golo og så er der Murphy, som jeg kalder "Mølle". Vi har et gammelt får, han hedder Walther og så har vi 4 katte, Nuggi, Freja, Loke og Stribe. I sommeren 2009 fik vi også 5 små geder, Erle, Perle, Pif, Paf og Puf. Jeg er med til at passe dem og kæler meget med kattene.

Ud over mine dyr har jeg min mor Gitte og min far Frank og min storebror Magnus. Magnus er handicappet. Han er spastiker og kan ikke så meget selv, men jeg elsker ham meget højt og vi kan sagtens finde ud at lege sammen og lave fis og ballade.

Jeg går KPR (Køge Private Realskole) og her har jeg en masse kammerater. Her har jeg gået siden april 2010 hvor jeg sprang ind i slutningen af 0.a. Nu går jeg í 2.a og det er jeg meget glad for.